Skip to main content

custom design zittie softZittie Soft producten zijn (beprinte) producten waar geen houten romp in is verwerkt, en ook zonder pootjes. Dus ook beprinte kussens en zitzakken!

De Soft Hocker

..is helemaal rondom bekleed, maar lichtgewichter en bovendien hebben ze niet per se een onderkant. Het voordeel hiervan is dat ze nog gemakkelijker zijn om op te bergen en te stapelen. Een duurzamere variant is speciaal ontwikkeld, zodat hij iets beter tegen een stootje kan.

Puzzelhockers

..zijn Zittie Soft Hockers die gezamenlijk een grote puzzel vormen. In totaal kun je daarmee wel 6 afbeeldingen in elkaar puzzelen. Daarmee blijven de kinderen wel even bezig!

Kussens en zitzakken

..sluiten natuurlijk perfect aan bij de Zittie Soft lijn. Kussens in de bank met een leuke print, zorgen voo een andere look aans je hele interieur. De kussentjes zijn vervaardigd van duurzame Poly Art (geweven stof) en worden met vulling geleverd. De standaard maat is 45x45cm.

Als je iets groter denkt, dan kom je uit bij zitzakken. Nóg meer oppervlak om een print op kwijt te kunnen. De zitzak is natuurlijk groot genoeg als kussen om lekker in neer te ploffen. Eigenlijk een meubel op zich.
Verkrijgbaar in allerlei maten, maar standaard worden ze geproduceerd in 105x105cm of 140x140cm.

Soft Hockers impressies