Skip to main content

In de jaren dat we ons in de studio bezig houden met het ontwerpen en ontwikkelen van meubels, hebben we flink wat ervaring opgedaan wat betreft de toepassing van materialen en maakwijze van de meubels en interieurdecoratie. We hebben aan de hand van die ervaring een selectie van 4 printbare materialen in ons assortiment, namelijk: Bisonyl, Skai (kunstleer), Poly Art (geweven stof) en Bisonyl premium. Ieder materiaal heeft unieke eigenschappen, maar centraal staat de kwaliteit van de print en bovendien dat het gemakkelijk te reinigen is.

De toepassing van het meubelstuk en daarmee het beoogde gebruik ervan is sterk van invloed op de belasting van de bekleding. We gaan graag in dialoog over de toepassing van de producten van Zittie, om er een gedegen advies tegenover te zetten. Er zijn namelijk meerdere opties om de levensduur van de meubels te verbeteren, zoals ontluchtingsgaatjes, het gebruik van staalgaren, het gebruik van afgeronde hoeken etc.

Met de correcte maakwijze zijn onze meubels niet alleen geheel op maat gemaakt, maar ook geheel naar wens, met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Printbare materialen & eigenschappen