Skip to main content

custom design hockersHier is het bij Zittie allemaal mee begonnen! Vandaar noemen we het Zittie Classic. De beprinte hocker (of poef) is een zitmeubeltje dat uit één deel bestaat, zonder rug- of armleuningen dus.

De hocker

..is het ideale meubeltje om een ruimte mee af te maken. Compact en gemakkelijk op te bergen en dus ook gemakkelijk om erbij te pakken wanneer je wat extra zitplaatsen nodig hebt, zonder gelijk met stoelen te hoeven schuiven. Door zijn eenvoudige vorm valt het te combineren met alle meubels. En het mooistie is dat je flink wat oppervlak hebt om te beprinten. Daarmee wordt een eenvoudige hocker een waar visueel spektakelstuk. Kies bijvoorbeeld een beprinte hocker met huisstijl of prachtige foto’s.

Ook een materiaalstructuur of een patroon kan in hoge kwaliteit worden geprint; Grove canvas, vintage leder, pluizige wol of scherpe schubben. Maar waarom niet knoestig hout, gebarsten leisteen of grote kiezels? Dan oogt de hocker wellicht als een ruw blok steen, maar het zit alsnog comfortabel!

Formaat en vorm

..is afhankelijk van jouw wensen! Standaard zijn ze vierkant of rond te verkrijgen.
De gangbare hoogte is ca. 45cm (zithoogte). De standaardmaten zijn 40x40cm & 50x50cm. Voor de ronde is dat 45øcm en 56øcm. Elke andere vorm is uiteraard bespreekbaar. We hebben namelijk al meerdere malen afwijkende modellen en vormen geproduceerd op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, prijsopgaves en meer informatie.

Je ziet de hocker of poef is een prachtig product. Met een print naar keuze kan het de eye-catcher zijn in ieder interieur, of juist een onopvallend bijzetmeubel welke perfect aansluit bij de overige meubels. Meer informatie over de printbare bekleding vind je hier.

Impressies hockers

De hockerbank

..is eigenlijk een verlengde hocker. Dit zitmeubelbestaat tevens uit één deel, maar er past meer dan 1 persoon op. Meerdere zitplaatsen dus, maar alsnog erg compact is. Het biedt een nóg groter printbaar oppervlak dan een vierkante hocker en de afbeelding kan bovendien panoramisch worden weergegeven. Nóg meer ruimte voor huisstijl, logo en/of foto!

Formaat en vorm

..is geheel bespreekbaar. De standaardmaten zijn 100x40cm & 120x50cm. De gangbare zithoogte is wederom ca. 45cm (zithoogte).

Impressies hockerbanken