Bestaande ontwerpen bekijken?

Zittie® & ZittieLekker meubels & interieur

Zittie_design_meubels_interieur_waalwijk_logo_wapenschildLeuk dat je er bent! Studio Zittie is een creatieve ontwerpstudio gespecialiseerd in unieke design meubels. We kunnen met printbare materialen prachtige interieurproducten maken met diverse patronen, thema’s of uitgevoerd in jouw huisstijl of logo. We zijn bovendien ook behoorlijk handig met hout, een prachtproduct voor zitmeubels. Denk daarbij aan steigerhout, gekleurd, vintage of whitewash. Of liever een luxe koloniale uitstraling, wellicht zelfs met oerdegelijk rood hardhout? Het kan allemaal. We hebben een breed scala aan bestaande ontwerpen in de catalogus, maar uiteraard produceren we ook op bestelling. Jij bepaalt dus wat wij maken!

Het begon bij Zittie allemaal met hockers en poefjes, maar inmiddels bieden wij met liefde aan: hockerbanken, banken, softhockers, kussens & zitzakken, barkrukken, verlichting, interieurdecoratie en zelfs geprinte party- of canopytenten, ideaal voor evenementen, beurzen of horeca.

Kijk rustig even verder voor inspiratie. Heb je iets gevonden waar je meer over wilt weten? Neem dan contact met ons op! Dan kunnen we er nog veel meer over vertellen.

Zittie® is een handelsmerk van Creatoren Designs, gevestigd in de Langstraat te Waalwijk, Noord-Brabant. Brabantse gezelligheid dus bij ons!